Támogatási lehetőségek

Külföldi patronálás - Támogatási lehetőségek.:

Jogi és magánszemélyek számára gondozási és patronálási lehetőség nyílik, egy vagy több általa kiválasztott gyerek kapcsán. Hozzá járulhat a Gyermekotthon pénzügyi helyzetének a biztosításához. Lehetővé válik (kb.) 30€ - havi összeggel napi 1€  egy gyermek ellátásának és gondozásának biztosítása.

A patronálása lehetséges márt havi 10€ összegtől is, Az adománylevél átvételével mely az adóigazoláshoz szükséges (adó visszatérítéshez), ha a folyamat az Edmund Siemers Alapítványon keresztül történik.

Ha Ön bármikor és bürokráciamentesen felmondható patronálást vállalja, akkor elküldjük Önnek.:

Rendszeres értesítés a Tulipán Gyermekotthon fejlesztéséről. Jelentéseket és fényképet a patronált gyerekekről. Év végi elszámolási jelentés az Ön állttal adományozott pénzösszeg felhasználásáról. Lehetőségé nyílik a személyes ajándékok elküldése, a gyerekek számára, az Ágoston Sándor Alapítványon keresztül. A szép helyen fekvő létesítmény meglátogatása és a falusi turizmus életben való részvételre.

 

Adományokat a következő Bankszámlaszámra tudja eljuttatni.

 

Magyar Bankszámla:

Ágoston Sándor Alapítvány

Számlaszám:11600006-00000000-13495190

Swift Kód: GIBAHUHB

Az átutalás közleményébe, a "holtmaros" szót legyenek szívesek beírni!

Ha az Ágoston Sándor Alapítványon keresztül szeretné támogatni a Gyermekotthont, kérjük, hogy az alábbi elektronikus levélcímekre írjon egy-egy rövid üzenetet, melyen tüntesse fel az adomány összegét, a befizető nevét, illetve, ha név nélkül adományoz, ennek jelzését. Ez számunkra azért fontos, mert szeretnénk személyesen is megköszönni az adományokat, valamint így sok adminisztratív munkát spórol meg nekünk. Köszönjük!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Román Bankszámla:

Fundatia Culturalä Czegei Wass

Banca Romänä Ppentur Dezvoltare

Erobu Filiala Reghim

 

RO45BRDE270SV03401282700 (Lei)

RO84BRDE270SV02506162700 (Dolar)

RO33BRDE270SV14600172700 (Forint)